Новина на Sportline: Домусчиев замина на пазар за играчи в Бразилия


Новина на Sportline: Домусчиев замина на пазар за играчи в Бразилия

1462 0

Босът на Лудогорец Кирил Домучиев е в Бразилия, за да преговаря лично за нови попълнения, които да подсилят шампионите от зимата, научи Sportline

Бизнесменът е на гости на мениджъра Джери Перейра, с когото клубът работи от доста време. Обикновено спортният директор на "орлите" Методи Томанов пътува до Южна Америка, за да гледа футболисти. Преди началото на сезона обаче самият Домусчиев призна, че за всички новопривлечени е преговарял лично. Най-вероятно и сега случаят е такъв.

Проблемът в Разград е, че нямат свободна квота за чужденец извън ЕС. Поради тази причина само преди няколко дни с испански паспорт се сдоби колумбиеца Браян Ангуло, една от най-скъпите покупки на Лудогорец. Това води до извода, че през зимния трансферен прозорец някой от легионерите или ще бъдат продадени, или освободени.

Факт е, че новият треньор на тима Едуард Ераносян не е доволен от представянето на някои от попълненията, пристигнали през лятото.

Според започнати Домусчиев е амбициран за пета поредна година да спечели първенството и отново да атакува Шампионска лига догодина. Независимо, че това ще му струва доста пари, той явно действа на принципа проба - грешка. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички