Домусчиев: Спирам с мачовете, омръзна ми да седя до простаци


Домусчиев: Спирам с мачовете, омръзна ми да седя до простаци
Снимка: БГНЕС

2223 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отново коментира скандалите между Ангел Петричев и Стойчо Стоилов по време на дербито между Лудогорец и Литекс. Домусчиев заяви, че обмисля да спре да ходи на мачовете на своя тим, защото не може да седи до простаци.

"Hаистина обмислям да спра да ходя на мачове, дори в Разград. Просто ми омръзна да седя до простаци. И то като си домакин. Съжалявам, че наредбите на ФИФА и УЕФА не разрешават да се направи ложа в сектора за гости за техните ръководители. Ще направим най-модерната в света, но да са далеч", сподели Домусчиев пред "24 часа".

"Това не е за първи път. Тези хора явно така си правят. Не е вярно, че ще наказвам Ангел Петричев, той е дори за награда", заяви още собственикът на Лудогорец.

„Важното е, че показахме, че и охраната ни е на място. Всъщност нямаше дори някакви сериозни обиди, а размяна на реплики", добави Домусчиев.

В Ловеч също не останаха равнодушни към темата. Стойчо Стоилов директно обвини разградския тим, че използва нечестни прийоми в борбата за титлата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички