Новият в Лудогорец е арестуван за насилие над приятелката си


Новият в Лудогорец е арестуван за насилие над приятелката си
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

8899 0

Новият футболист на Лудогорец Оливие Вердон пристига в клуба с една доста неприятна случка зад гърба си. Тя е само на една година, но хвърля сериозно петно върху визитката на французина, който е национал на Бенин. Става дума за "нанасяне на побой" над половинката му, докато е футболист на Алавес.

Това се е случило през август 2019 година докато двойката е настанена в единствения петзвезден хотел във Витория. С приятелката му са се скарали шумно, след което Вердон е нападнал жената, според изнесената информация. Персоналът на хотела се е обадил в полицията и футболистът е бил арестуван. Обвинението е "насилие по полов признак". Открито е и производство за домашно насилие.

Впоследствие играчът е освободен от ареста, тъй като половинката му не повдига обвинения. Двамата дори напускат съда ръка за ръка. Вердон обвинява пресата в разпространяване на неверни слухове. В изявление той твърди, че всичко е наред и побоят е само слух.

Защитникът е в Лудогорец под наем с опцията да бъде закупен след края на договора му. Срещу каква сума засега е неизвестно. Верон е на 24 години, играе като централен бранител. А кой централен защитник взеха в Левски вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички