Здравков: Нямам време да правя кардинални промени в Лудогорец


Здравков: Нямам време да правя кардинални промени в Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1868 0

Новият наставник на Лудогорец Антони Здравков даде своята първа официална пресконференция като наставник на "орлите". Той е на мнение, че утрешния мач с АЕК (Ларнака) не трябва да бъде приеман като финал. Двубоят е от 19:55 часа, разградчани все още нямат спечелена точка.

"Няма да бъде никак лесен мач и за двата отбора. Надявам се, че ние ще постигнем победата. Ние сме нясно и виждаме къде допускаме грешки, за да получаваме доста голове в нашата врата от началото на сезона. Смятам, че в основната на това е липса на моментна концентрация", започна Здравков. 

"Не бих казал, че този мач е финал за нас, но е важно да спечелим, за да останат шансовете ни за излизане от групата. Ако някой треньор си мисли, че за два дни може да промени нещо, ще се сгромоляса и ще настъпи хаос, така че и аз нямам време да правя кардинални промени", допълни още той, като опита да даде и оценка на съперника преди двубоя.

АУТОРИ СИ ТРЪГНА ОТ ЛУДОГОРЕЦ С ИСТОРИЧЕСКО ПОСТИЖЕНИЕ

"АЕК разполага с футболисти, които знаят да играят с топката. Марселиньо смята, че АЕК е втори по сила в групата след Леверкузен, но това не значи, че те са по-добри от нас”.

Нападателят Клаудиу Кешеру е под въпрос за двубоя в Кипър, а Здравков коментира шансовете на румънеца така: „Сега на тренировката ще видим какво е състоянието му, предполагам, че няма да има здравословни проблеми. Дано всичко е нормално, а дали ще вземе участие, ще преценим. Надявам се, че ще можем да използваме всички, които искаме“.

Изпълнителният директор на тима пък Ангел Петричев не пропусна да коментира изявленията на футболните босове в последните дни. Ето с какво се обърна към Левски и ЦСКА, и техните шефове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички