На път за Словакия: Моци с голяма закана за битката в Първа лига и Лига на конференциите


На път за Словакия: Моци с голяма закана за битката в Първа лига и Лига на конференциите
Снимка: ludogorets.com

8169 0

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци, говори пред медиите преди заминаването на "орлите" посока Словакия за визитата на Спартак Търнава от петия кръг в груповата фаза на Лига на конференциите. 

Легендата определи краткосрочните цели на 12-кратния шампион, който се нуждае от точки в четвъртък. Родният представител вече би съперника с 4:0 у дома, но на "Хювефарма Арена" са сигурни, че ги очаква труден мач. 

Междувременно румънецът гледа и към евентуален успех над ЦСКА при визитата от последния кръг преди зимната пауза. Това би ги направил шампион на полусезона, вярва легендата на разградчани. 

Коментарът на Моци

"Мисля, че сме готови - знаем, че ни чака тежък мач. Той няма да има общо с този в Разград. Трябва да се върнем с точка или точки от Словакия. Мисля, че момчетата след загубата от Славия ще направят всичко възможно да победят в Търнава. 

Всяка загуба е тежка. Всички очакваме в първенството да продължаваме с победите и преди почивката да сме на първото място. Отново имаме шанс, само трябва да победим на “Армията”. 

Отлагането беше тежко, защото не знаехме дали ще се играе мачът. В Разград беше много зле, нашите хора работиха 12 часа, за да почистят терена. И това вероятно ни затрудни, но нямаме право на такива грешки. 

Лудогорец трябва да излиза всеки мач за победа. Ако гледаме двата мача с Фенербахче - мисля, че имаме шансове да свършим на първите две места в груповата фаза на Лига на конференциите", обясни румънецът от летище "Варна". 

Следете Спартак Търнава - Лудогорец НА ЖИВО със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички