Наставникът на Шамрок: Стадионът ще бъде пълен, имаме паметни вечери тук


Наставникът на Шамрок: Стадионът ще бъде пълен, имаме паметни вечери тук
Снимка: Getty Images

1424 0

Старши треньорът на Шамрок Роувърс Стивън Брадли говори преди реванша с Лудогорец от втория предварителен кръг на Шампионска лига. Ирландците допуснаха загуба с 0:3 от българския шампион в Разград и във вторник вечер ще се надяват на чудо.

"Трябва да подходим с идеята, че ще спечелим мача. Още преди първата среща ни беше ясно, че ще бъде трядно, защото се изправяме срещу много добър отбор. Трябва да подходим с желание за победа и ще се опитаме да го направим", заяви специалистът.

"Това, което показаха онази вечер беше точно това, което очаквахме. Имат някои наистина опасни, атакуващи играчи, но мисля, че показахме през голяма част от второто полувреме, че можем да атакуваме. Трябва да внесем това в играта, да играем според възможностите си и нека видим къде ще ни отведе този стремеж", подчерта треньорът.

Брадли не пропусна да припомни памените вечери при домакинствата на тима, тъй като Шамрок се е справял с тимове като Аполон и Слован Братислава:

"Мисля, че сме го показвали в редица случаи и съм сигурен, че във вторник можем да се докажем отново. Знаем срещу какво се изправяме, но сме наясно, че "Taла" ще бъде пълен. Вече имахме няколко специални вечери тук. Надяваме се, че можем да имаме още една такава във вторник вечерта.

Вижте какво каза и Шимунджа преди срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички