Оливие Вердон: По-подготвени сме от миналата година


Оливие Вердон: По-подготвени сме от миналата година
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1633 0

Централният защитник на Лудогорец - Оливие Вердон, сподели очакванията си за предстоящия реванш на разградчани от 2-ия квалификационен кръг на Шампионска лига срещу Шамрок Роувърс.

Срещата стартира на 26.07 (вторник) от 20:00 ч. българско време в Дъблин. "Орлите" имат комфортна преднина от 3 попадения, а бранителят вярва, че "зелените" са готови за сблъсъка.

"Знаем, че ще е различен мач. Те ще играят по-агресивно и нападателно. Готови сме. За мен като защитник е малко по-трудно, след като сме допуснали два гола, а преди това имахме пет чисти мрежи. Това е футбол. Ние искаме да сме перфектни, но може би това е точният момент да държим главите си свежи. Ние сме уверени и тези два гола не променят нищо за нас", заяви 26-годишният играч.

"Трябва да се фокусираме върху себе си. Не трябва да мислим за техните фенове, а да се фокусираме върху себе си. Вървим стъпка по стъпка, най-важният мач е утрешният.

Може би тази година сме по-готови за тези квалификации. Ще мислим мач за мач. Знаем кой може да е следващият ни съперник, ако преминем в другия кръг. Гледаме мачовете. Нямаме претенции за следващ опонент. За мен няма значение, ние сме добър отбор", допълни още той.

Ето какво каза наставникът на разградчани Анте Шимунджа преди двубоя

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички