Нареждане от високо в Разград: Запушете устите на Литекс с бой!


Нареждане от високо в Разград: Запушете устите на Литекс с бой!
Снимка: Свилен Ризов/БГНЕС

1713 0

Футболистите на Лудогорец са получили ултиматум да спечелят дербито с Литекс. Двубоят е в събота от 20.00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт 2".

Ръководството на шампионите е имало среща с тарторите на отбора след трудния успех над "Ботев" (Пд) с 2:1. На нея те са поискали тимът задължително фа надвие Литекс и да застане еднолично на върха в "А" група.

В момента разградчани са на втора позиция, като имат равен брой точки с ловчанлии - по 18. Успехът на "оранжевите" в първата среща с 2:0 обаче им дава предимство.

Цената на трите точки е по-специална и заради обтегнатите отношения между двата клуба. Наскоро отново прехвърчаха искри между Лудогорец и Литекс, когато главният мениджър на "оранжевите" Стойчо Стоилов заяви, че в първенството има тенденция в полза на Лудогорец, която БФС покровителства. Думите му не са били приети добре по високите етажи в Разград, пише "Тема Спорт".

Затова шефовете са обещали и сериозни премии на играчите, ако вземат трите точки. В последните кръгове момчетата на Едуард Ераносян играха без бонуси, тъй като не бяха лидери в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички