Деко: Новите чужденци в Лудогорец са трагедия


Деко: Новите чужденци в Лудогорец са трагедия
Снимка: Getty Images/Guliver

1934 0

Бившият футболист на Лудогорец Мирослав Иванов критикува представянето на чужденците в отбора. Той смята, че именно липсата на класа у тях е причината за неубедителното представяне на тима от началото на сезона.

"Да си го кажем направо - новите чужденци в Лудогорец са трагедия. Някои от тях са по-слаби дори от "слабите" български футболисти. Когато аз бях в клуба, всичко се въртеше около едно ядро нашенци. А чужденците бяха от класата на Марселиньо, който е страхотен футболист. Новите сега са прекалено много и това до голяма степен обърква самия отбор", сподели Иванов пред „Тема спорт“.

Той коментира и ситуацията с Михаил Александров: "Не разбирам защо Мишо е пренебрегнат. Класата му е безспорна, уменията му - също. Но треньорът решава кой да играе и кой - не. Александров е младо момче и може би трябва да потърси реализация на друго място. Има достатъчно време да го стори", добави Деко.

Лудогорец е лидер в „А“ група с актив от 18 точки, колкото има и втория Литекс. За разлика от миналите години обаче, разградският тим не е толкова постоянен в представянето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички