На Ботуша: Лацио вади милион евро за защитник на Лудогорец


На Ботуша: Лацио вади милион евро за защитник на Лудогорец

1625 0

Старши треньорът на Лацио Стефано Пиоли е намерил разрешение на проблемите си в защита за предстоящия полусезон в България. На прицела на специалиста е попаднал националът от Лудогорец Георги Терзиев, който в сряда вечер се разписа срещу Ливърпул в Шампионска лига и донесе точката на своя отбор в този мач. Информацията е на изданието "Repubblica", с позоваване на "SkySport".

"Той е млад - на 22 години, но преди всичко е евтин, отбелязва "Repubblica". - Неговата оценка е малко повече от един милион евро, а емисари на Лацио бяха на трибуните на стадион "Васил Левски" в сряда, за да го видят в действие. След видяното те го добавиха в дългия списък на Лацио".

Изданието съобщава още, че интересът на "бианкочелестите" към 18-годишния нападател на Литекс Кирил Десподов все още е актуален.

Италианският мениджър Джанлука ди Марцио се похвали, че ще продължи да следи защитника в България. Той най-вероятно ще бъде на срещата между Лудогорец и Локомотив (София) в 17-ия кръг, като преди това ще следи Десподов на "Герена", където неговият Литекс гостува на "Левски".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички