Георги Терзиев: Защо да не бием Реал и да продължим напред?


Георги Терзиев: Защо да не бием Реал и да продължим напред?

2207 0

Голмайсторът на Лудогорец за престижната точка от Ливърпул - 2:2, Георги Терзиев, показа завидно самочувствие след мача. Националът сподели, че очаква победа за своя тим в последния мач в групата - срещу лидера Реал (Мадрид) в испанската столица, и продължаване на разградчани в следващата фаза на турнира.

"Не е невъзможно да бием Реал (Мадрид) в Испания, като стане това, ще имаме шансове да преодолеем групата. Защо не? Но и да загубим, никой не може да ни каже нищо. Не мислим за Реал, имаме Локомотив (София) и Берое и после ще мислим", коментира защитникът след мача.

"Много добър мач за нашия отбор, надиграхме Ливърпул. А да надиграеш тези световни звезди е нещо страхотно. Мисля, че на терена показахме, че доста добре стоим до такива звезди като тези от Ливърпул. Изцяло си държахме мача - от самото начало до самия край", допълни Терзиев.

Той сподели, че голът срещу английския гранд ще остане незабравим момент в кариерата му.

"Това е един незабравим момент в моята кариера, не всеки ден можеш да вкараш в Шампионската лига и на Ливърпул. Просто топката дойде при мен и я вкарах", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички