Мъри потвърди за Лудогорец, ще работи с изцяло "син" щаб в Разград


Мъри потвърди за Лудогорец, ще работи с изцяло "син" щаб в Разград
Снимка: Lap.bg

2014 0

Станимир Стоилов е потвърдил, че ще бъде новият треньор на Лудогорец от догодина, пише "Тема спорт". Остава само ръководството на "орлите" да обяви новината официално. От тях трябва да дойде и информацията какъв ще е договорът на един от най-успешните български треньори на нашето съвремие.

Мъри ще отведе със себе си в Разград доста бивши играчи на Левски. Всъщност, целият му щаб ще бъде съставен от бившия левскари, пише изданието. Стоилов ще работи с дългогодишните си помощници Цанко Цветанов и Саид Ибраимов, които са до него още от периода му на "Герена" (2004-2008 година).

За да се присъедини отново към специалиста, Цветанов ще трябва да напусне Етър, където е част от УС. Ибраимов пък бе на път да се върне в Левски през лятото, но не се разбра с Наско Сираков.

Екипът на Стоилов ще бъде довършен от сегашния наставник на Лудогорец Станислав Генчев, който също е бивш левскар, и от Здравко Здравков. Последният ще отговаря за подготовката на вратарите в Разград. А ето каква, според слуховете, ще е заплатата на Мъри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички