Станимир Стоилов ще поеме Лудогорец


Станимир Стоилов ще поеме Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Астана

2567 0

Станимир Стоилов ще бъде новият старши треньор на Лудогорец, съобщава bTV. Според източници на националната телевизия, Стоилов и ръководството на "орлите" са на финалната права в преговорите и сделката скоро ще стане факт.

Очаква се в следващите дни Стоилов да бъде представен официално като треньор на Лудогорец. Българският шампион е без постоянен треньор от четири месеца насам, след като Павел Върба бе уволнен. На негово място временно застана Станислав Генчев, който изкара отбора до края на първия полусезон.

Информации, че Стоилов ще поеме Лудогорец се появиха още сутринта, но те вече се потвърждават от няколко различни източника. Твърди се, че към момента вървят последни преговори около неговия договор, а сделката трябва да бъде обявена преди Нова година.

Специалистът не е работил от 2018 година, като за последно бе начело на националния отбор на Казахстан. Той впечатли в страната, след като преди това изключително успешно ръководи Астана, който се състезава в местната лига, и подобри редица рекорди с тима.

По-рано през годината феновете на Левски се надяваха, че Стоилов може да поеме любимия им отбор. Вместо това начело на "сините" застана Георги Тодоров, а сега - Славиша Стоянович. Станимир Стоилов изведе "сините" до групите на Шампионска лига през 2006 година, както и до две шампионски титли, две Купи на България и две Суперкупи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички