Аутори изненада след поражението: Контролирахме мача


Аутори изненада след поражението: Контролирахме мача
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3413 0

Старши треньорът на Лудогорец Пауло Аутори беше категоричен, че неговият отбор е имал контрол върху срещата с Цюрих, която "орлите" загубиха в края в Швейцария. Поражението удари по амбициите на българския шампион да излезе от групата, но бразилският специалист запази спокойствие след поражението.

"Беше труден мач, в който двамата вратари нямаха много работа. Имахме през първото полувреме една голяма възможност, която пропуснахме. Като цяло контролирахме мача, но индивидуално не стояхме добре", започна Аутори.

Той отбеляза, че в играта на Лудогорец е имало много грешки, които са коствали както победата, така и цялостната продукция на отбора, който не приличаше на себе си в пореден европейски мач.

"Допуснахме много грешки в пасовете, които не са обичайни, затова не можахме да направим играта си. Имахме много грешки в средата на терена. Сгрешихме в 84-ата минута след статично положение и това е резултатът.

"Това, което не трябва да правим, е да не допускаме такива грешки, като в този двубой, но това е отделен мач. Всички срещи са важни, но следващият мач срещу АЕК е ключов и тлябва да направим всичко възможно да го спечелим", допълни бразилецът. Вижте мнението на капитана Дяков след поражението!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички