Сектор Г с циничен пост: Посочи на кой измежду Левски, ЦСКА 1948 и Черно море ще разчита да спре Лудогорец


Сектор Г с циничен пост: Посочи на кой измежду Левски, ЦСКА 1948 и Черно море ще разчита да спре Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

26390 0

От "Трибуна Сектор Г" излязоха с публикация в официалната им страница в социалната мрежа Facebook. Феновете подкрепят позициите на ЦСКА от последните дни, като освен това цинично намесиха и (почти) всички останали клубове от топ 6.

Запалянковците вярват, че единственият шанс за титла на "червените" до края е Черно море. Те се надяват, че точно варненци ще спрат "орлите" и ако ЦСКА е спечелил всичките си срещи - ще завърши на първо място в края на кампанията.

Критично е изказването на "Трибуна Сектор Г" и за срещата между Локомотив Пловдив и Левски. То бе определено като "порно". Ето и цялата публикация без редакторска намеса:

"Aрмейци,

Все още сме под въздействието на емоциите от изминалия уикенд, но бихме искали да изкажем абсолютната си солидарност с позицията на любимия ни клуб след Кабаковите секири в Делиормана. И особено след hardcore и*цест по*ното в Столипиново снощи.

"Има опасност ЦСКА да бъде шампион...". Това изречение не се забравя, а и последствията от него са видни за нас всеки един сезон от 2015 насам. Съдии, ВАР, наказания - какво ли не опитаха и продължават да опитват, само и само да се запази една изкуствено създадена паралелна реалност, в която всички обичат разградския Реймънд, а нивото на футбола ни е европейско. Само че неведнъж сме показвали, че на нас тия не минават.

Ситуацията изглежда наглед безнадежда - за делиорманския проект предстоят протоколни контроли в стил "свали гащи" с безименния проект от Обеля и с Подуене, а искрицата светлина идва от Варна, където вярваме, че Черно Море ще играят за достойнството и честта си, защото единствени те заедно с нас се опълчиха открито на турскозеленото иго, на което БФС и Кирил Домусчиев подлагат всички нас от над десетилетие насам. За тази сметка на столипиновци, обелки и говеда им предстоят мачовете на сезона срещу нас. Познат сценарий, нали?

В отговор на цялата тази воняща слуз, ние сме длъжни да останем на позициите си до края на битката. Дали този, дали другия, дали по-следващия сезон - ЦСКА ще стане шампион. Вярваме го и ще продължим да го вярваме. Но не трябва да позволяваме на машината да ни смаже, защото нейната цел е точно такава - погазване на всичко, което стои на пътя й с позволени и непозволени приоми. И за жалост на клетия ни футбол, тези, които останахме да се борим срещу статуквото, сме ние. И проклети да бъдем ако тези нискоморални и нечестиви създания успеят да ни пречупят и да ни вземат любовта!

За това приканваме всички вас в оставащите мачове срещу сателитите на "Лудогорец" да заявим ясно и конкретно: НЯМА ДА НИ ПРЕЧУПИТЕ! Да им кажем ясно и точно какво мислим за тях и любовните отношения помежду им!

ЦСКА ще пребъде, докато ни има нас!" - пишат на страницата. Въпреки позицията на "червени" фенове - Майкъла вярва, че Левски и ЦСКА 1948 могат да направят ЦСКА шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички