Моци контрира Жозе Моуриньо и отсече: Отборът игра така, все едно са заедно от 10 години


Моци контрира Жозе Моуриньо и отсече: Отборът игра така, все едно са заедно от 10 години
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2309 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци изрази голямата си увереност след успеха над Рома в Лига Европа. Той разкри, че от ръководството вярват в класирането в следващия етап на надпреварата.

Този отбор на Лудогорец ще стане много по-успешен от предишния. Откакто работя като директор в клуба, усещам, че в тези момчета има качество, но им трябва време и подкрепа“, обяви Козмин Моци пред БНТ.

Извинявам се на г-н Моуриньо, но аз видях Лудогорец, който от първата до последната минута игра футбол срещу Рома. Не сме защитавали с 10 човека, видях Лудогорец, който играе футбол. Може да се каже, че е изненада победата, като се види какви играчи имат. Отборът игра така, все едно са заедно от 10 години. Нонато влезе много добре, а имаше две тренировки с тима. Те изиграха мача като семейство, като един голям отбор“, сподели шефът при разградчани. 

Надявам се след 3 години да излезем пак от групите на Лига Европа. Еуфорията е голяма сега, но трябва да сме много умни, защото ни очакват още пет, може би много по-тежки мачове“, допълни бившият играч на тима.

Моци не подлага на съмнение шампионската титла на Лудогорец и през настоящия сезон у нас.

А ето как нова бразилска перла на разградчани вече изплаща трансфера си при родния хегемон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички