Мисиджан разкри - Домусчиев иска 8-цифрена сума за холандеца


Мисиджан разкри - Домусчиев иска 8-цифрена сума за холандеца
Снимка: Ивай Йочев

1149 0

Една от големите звезди на Лудогорец - Върджил Мисиджан, беше поредният играч на тима през настоящия сезон, който поднови договора си.

Настоящото споразумение на холандското крило изтича през лятото на 2018 година, като самият той разкри, че към него е имало огромен интерес, но Домусчиев не е приел нито една от офертите.

"Чувствам се добре тук, но желанието ми е да премина в голям европейски клуб. Това е мечтата на всеки футболист", коментира Мисиджан. 

"Имаше голям интерес към мен от отбори от водещите първенства, някои дори направиха конкретни оферти. Но Лудогорец не искаше да ме пусне. След това получих предложение да продължа договора си с още по-добри условия и аз приех.".

Мисиджан разкри и любопитен факт за цената, която му е поставена от клуба - близо 10 милиона лева.

"Исканата цена за мен остава около 5 милиона евро. Кои клубове се интересуваха? Тази информация ще запазя за себе си".

Иначе Мисиджан говори за преживяването си в Лудогорец след трансфера преди година и половина и сблъсъка с българския футбол, както и този на най-голямата сцена - Шампионска лига.

"Прогресирах изключително много в Лудогорец. Когато ме привлякоха, бях играл само в Холандия, а изведнъж трябваше да се изправя срещу отбори като Лацио и Валенсия в Лига Европа.

Да срещнеш такива клубове винаги е полезно за развитието ти. През този сезон пък имах възможността да натрупам опит на ниво Шампионска лига срещу грандове като Реал Мадрид и Ливърпул. Това беше сбъдната мечта", каза още холандецът. 

"Надявам се до три години да заиграя в голям европейски клуб, който се бори за трофеи. Целта ми е и да се утвърдя в националния отбор на Холандия", замечтано каза фланговият футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички