Съдия скандализира - призна близост с Лудогорец


Съдия скандализира - призна близост с Лудогорец

2874 0

Свирилият 1/8-финала реванш за купата Лудогорец - Берое (1:0) Станислав Ставров е на път да се забърка сам 8 скандал. 32-годишният съдия е пуснал в профила си във Фейсбук пост в подкрепа на разградчани през август 2014 година.

Както е известно, великотърновецът изгони Валдемар Боровский от Берое в неделя, давайки му два жълти картона в рамките на само 7 минути, преди да е изтекъл и четвърт час игра.

На 29 август 2014 година Ставров е публикувал в профила си снимка на торбичка с логото на Лудогорец и е написал "патриотичното": "После "Екстрапак" не била фирма за шампиони".

Всъщност реферът работи именно във фирмата във Велико Търново, която явно е била наета от Лудогорец за изработката на рекламни торбички. Недоумение обаче буди защо реферът публично е решил да сподели гордостта си, че е произвел артикул на тима от Разград, пише "Тема Спорт".

В коментарите негови приятели са написали - "Все си мисля, че тази ти снимка не трябва да стои на профила ти. Хората ще останат с грешно впечатление за предстоящите ти "странни" наряди". Ставров непоколебимо отговаря, че не показва пристрастия към никой отбор. "При мен, както и във фирмата, всичко се гледа от професионалната му страна. А че някои делегатчета от Дряново се поддават, си е техен проблем. Тук говорим, че произвеждаме качествени продукти, и нищо повече."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички