Дерменджиев пуска златна резерва срещу Литекс


Дерменджиев пуска златна резерва срещу Литекс

1299 0

Левият бек Браян Ангуло ще запише минути за Лудогорец в един от предстоящите два мача с Литекс в следващите 9 дни. Разградчани се изправят срещу "оранжевите" на 28 февруари (събота) за първенство, а на 4 март (сряда) е първият сблъсък от 1/4 финалите за Купата на България, като и двете срещи са в Ловеч.

25-годишният футболист вече е напълно готов за игра, след като през декември претърпя операция на менискуса. Заради това той пропусна лагера на отбора в Турция, но взе участие в две от контролите В Испания. През миналата седмица бившият национал на Колумбия записа пълни 90 минути в проверката с Добруджа (4:1). От идването си през лятото Ангуло е твърда резерва на Йордан Минев, като все още не е убедил, че платените за него пари на Гранада са си заслужавали.

Предвид натоварената програма в началото на март е възможно Георги Дерменджиев да потърси и други ротации.

Днес или най-късно утре ще стане ясно състоянието на контузените Светослав Дяков и Роман Безяк. Двамата получиха травми в първата среща с Берое от осминафиналите в Стара Загора (1:2), заради което пропуснаха реванша в Разград, завършил 1:0 за домакините.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички