Лудогорец натири очернения Стивън Петков


Лудогорец натири очернения Стивън Петков
Снимка: БГНЕС

1420 0

Стивън Петков - младият футболист, чието име бе замесено в скандала с опит за уреждане на мачове на юношеския национален отбор до 19 години, вече не е играч на Лудогорец. Шампионите са освободили младока, въпреки че не знаят със сигурност дали той е виновен по обвиненията за участие в черно тото, за да запазят чисто реномето си. Това обяви изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев пред "Дарик".

"За Стивън Петков знаем това, което и вие, заяви Петричев. - Знаете, че се води разследване. Ние не сме нито съд, нито прокуратура, за да казваме дали някой е виновен или не. Дори и при най-малкото съмнение за нещо нередно ние като клуб сме длъжни да вземем мерки".

Шефът разкри, че юношата от петък не тренира с Лудогорец, като от клуба са изчаквали решението на Дисциплинарната комисия към БФС, която спря правата му.

Искам да кажа, че сме съдействали на компетентните органи от самото начало на случая. При това положение Стивън Петков няма как повече да бъде наш футболист. Такова е становището на клуба. Аз лично съжалявам, че по този начин се развива кариерата на това младо момче, тъй като не крия, че ми харесва като играч. Стана ми и симпатичен. Не се чувствам много добре от това, но при наличието и на най-малки съмнения няма как да бъде футболист на Лудогорец. Ние имаме най-стриктни правила в това отношение и си ги спазваме", категоричен бе Петричев.

Петков е говорил с ръководството на разградчани и е заявил, че е невинен. Въпреки това от Лудогорец не са му повярвали.

"Самият факт, че БФС му спира правата е достатъчно основание да се разделим с него. Ние никога няма да толерираме подобни негативни явления. При нас контролът е строг не само в мъжкия отбор, а и в юношеските формации", отсече изпълнителният директор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички