Марселиньо с точна прогноза за Лудогорец - ЦСКА и заяви: Радвам се за Кайседо


Марселиньо с точна прогноза за Лудогорец - ЦСКА и заяви: Радвам се за Кайседо
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3353 0

Бившата звезда на Лудогорец Марселиньо коментира кариерата си при "орлите", като освен това даде прогноза за предстоящото голямо дерби в Първа лига между разградчани и ЦСКА. Бразилецът призна и че се радва за Джорди Кайседо, който вкара в първия си официален мач за "армейците".

"Договорът ми с Витория свърши. Нямам разговори с нито един тим. Засега нямам варианти, но има време и ще видя какво да правя. Имам бизнес извън футбола, за който също трябва да мисля. Може и да приключа с футбола. Засега не е официално, но ще видим. Когато напуснах Лудогорец, ми звъняха няколко български отбора. Май повече не ми се играе футбол" - започна той пред "дспорт".

"Следя какво се случва в Лудогорец. Направих добра кариера в тима. Моето име остава в историята. Липсва ми да играя за Лудогорец, но това е краят. Малко гадно ми стана, като си тръгнах. Животът обаче продължава. Гледах мача между Лудогорец и Локомотив Пд. На Лудогорец им предстои дерби с ЦСКА. Тимът води с 3 точки. Когато аз играех всички обичахме да участваме в такива мачове. Бяхме мотивирани и нямаше страх. Намаше нищо по-хубаво от тези мачове.

Не мисля, че нещата са се променили много от времето, в което играх там. ЦСКА е добър отбор също. Това е голям мач и със сигурност ще го гледам. Коментирах с Жорди Кайседо Лудогорец и ЦСКА още преди да тръгне за България. Той знаеше за двата тима. Аз съм му разказвал, че ЦСКА има много публика и голяма история. Радвам се, че вкара гол още в първия си мач, пожелавам му успех" - продължи бразилецът.

За финал той даде и прогноза за точен резултат за дербито: "Прогнозирам, че Лудогорец ще победи с 2:0 ЦСКА". А кои двама играчи се присъединяват към ЦСКА точно за дербито с Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички