Двама се присъединяват към ЦСКА тъкмо навреме за Лудогорец


Двама се присъединяват към ЦСКА тъкмо навреме за Лудогорец
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8806 0

За фаворитите за титлата от българската Първа лига ЦСКА и Лудогорец предстои изключително важен директен двубой. В момента разликата между двата отбора е само 3 точки, като ще стане ясно дали "армейците" този път ще успеят да направят крачката, с която да притиснат на максимум "орлите" и която им убягваше в последните години.

Добри новини за наставника Бруно Акрапович са, че още двама футболисти ще са на линия за него за голямото дерби. Биткаджията Жеферсон ще може да се завърне в центъра на полузащитата, информира "Тема спорт". Той се контузи по време на паузата и пропусна двата двубоя на "червените" след подновяването - минималните победи с по 1:0 над Славия и Черно море.

От тази седмица обаче тренира наравно със съотборниците си. Бразилецът можеше да играе още срещу Черно море, но Акрапович реши да не го рискува. Той ще играе в халфовата линия, а Тибо Вион ще се върне отдясно, което ще изкара Джером Синклер от титулярния състав. Отпред отново се очаква да се разчита на Адалберто Пеняранда и Жорди Кайседо.

Друга добра новина за Акрапович е фактът, че по всяка вероятност младият нападател Бисмарк Чарлс също ще бъде на линия, тъй като до средата на тази седмица трябва да получи работна виза и да бъде картотекиран в БФС. Чарлс бе многократно хвален от треньора на ЦСКА.

А как кадри на Лудогорец съдействали за трансфера на Кайседо в ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички