Марселиньо обеща да се завърне в България


Марселиньо обеща да се завърне в България
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1122 0

Един от големите любимци на Лудогорец - Марселиньо, който бе дълги години с отбора, сподели, че със сигурност ще се завърне в България, но не е сигурно дали като футболист, или "на гости на някой приятел".

Към момента 36-годишния бразилец е играч на Витория Бая: "Записах 25 мача за Витория Баия през миналия сезон. Договорът ми обаче изтича и смятам да потърся нещо ново за мен. Иначе и Кишада бе при мен във Витория, но получи контузия и реши да прекрати своя контракт с клуба" - разказва Марселиньо пред "Мач Телеграф".

"Дали бих се върнал в България? Да, страната ми липсва, пък макар и сега в България да е студено, а в Бразилия - много горещо. Половин година играх за Витория, но ми е трудно с живота и футбола тук. Свикнах в България, много години бях в страната и е логично това да е така. Аз със сигурност ще се върна, но не знам дали като футболист, или като гост на някой приятел. Със сигурност продължавам с футбола, като сега обсъждаме различни варианти за моето бъдеще" - допълни още той.

А наскоро Марселиньо сравни искан от ЦСКА играч с Ромелу Лукаку.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички