Огромни суперлативи за новия треньор на Лудогорец


Огромни суперлативи за новия треньор на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1110 0

Една от звездите в Лудогорец Каули Оливейра изрази огромно възхищение към новия треньор на тима Валдас Дамбраускас след равенството 2:2 срещу силния тим на Шахтьор по време на подготовката на тима за пролетния дял от българската Първа лига. 

Той сподели, че в момента отборът работи повече върху стратегия и тактика, а атмосферата в тима е на много добро ниво, след като през първата половина от шампионата вече бяха сменени двама специалисти. 

"Играхме срещу много силен отбор. Определено много добра проверка. Започнахме малко смутени, но постепенно нещата се подобряваха. Създадохме доста положения, върнахме два гола. Показахме добри неща. Трябва, разбира се, да имаме по-добра комуникация на игрището, да се подобряваме във всеки един момент, но работим.

С идването на новия треньор всичко е страхотно, на много високо ниво. Чувстваме се отлично. Трябва да се подготвим за официалните мачове, но новият треньор ни помага много", сподели Каули след контролната среща с украинския хегемон. 

Може би сега наблягаме по-малко на чисто физическите упражнения, но треньорът ни дава много съвети как да се движим и в двете фази на играта. Искам да стана шампион с Лудогорец и да си осигурим титлата, колкото се може по-скоро, а след това да играем и в европейските клубни турнири”, допълни звездата на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички