Лудогорец изпусна да бие Шахтьор след отменен гол и куп пропуски


Лудогорец изпусна да бие Шахтьор след отменен гол и куп пропуски
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

1695 0

Българският шампион Лудогорец не успя да победи украинския първенец Шахтьор (Донецк) след равенство 2:2 в приятелска среща, изиграна в Турция. Отменен гол и куп пропуски лишиха "орлите" от победа срещу отбор от калибъра на Шахтьор, който съвсем наскоро нанесе две поражения на испанския колос Реал Мадрид в Шампионска лига.

Още по-впечатляващото бе, че Лудогорец успя да се добере до обрат в мача, след като допусна изоставане с два гола. Още в петата минута Соломон изведе Шахтьор напред в резултата, а в 55-ата минута Коноплянка удвои преднината на украинците. Пет минути по-късно обаче "орлите" вече бяха изравнили, след като Джордан Икоко и Каули вкараха два бързи гола.

Лудогорец може да съжалява, че изпусна победата, след като на няколко пъти играчи на тима излизаха в чисти позиции за гол, но не успяха да ги оползотворят. Най-добрите ситуации се откриха пред Кирил Десподов и Бърнард Текпетей. През първата част пък попадение на Антон Недялков бе отменено заради засада. Срещата е част от подготовката на Лудогорец за пролетния дял на Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички