Лудогорец взима един от капитаните на ЦСКА?


Лудогорец взима един от капитаните на ЦСКА?
Снимка: БГНЕС

21127 0

Играчите на българския шампион Лудогорец - Вандерсон и Марселиньо, са повикани в представителния отбор на България. Именно снимка с тяхно участие, която е споделена от Марселиньо в социалната мрежа Instagram, поражда куп въпроси, сред които - ще вземат ли разградчани капитанът на ЦСКА - Николай Бодуров? 

На въпросната снимка централният защитник се е прегърнал с двамата, като бразилецът е добавил зелено сърце и орел - два символа на Лудогорец. За подобен трансфер все още не е упоменато никъде, но спомената снимка, в комбинация с меко казано лошите отношения между Бодуров и старши треньора на ЦСКА - Люпко Петрович, определено ни насочват към тази мисъл.

Още повече, че това няма да е първият играч на "армейците", който е играл или играе при разградчани. Най-скорошните примери за това са Жоржиньо, Станислав Манолев и Антон Недялков, с които Бодуров евентуално би се събрал след съвместния им престой на "Българска армия". В миналото други футболисти, които са били първо част от ЦСКА, а след това от Лудогорец са - Лукас Саша, Анисе Абел, Емил Гъргоров, Иван Стоянов, Владислав Стоянов, който е "червен" юноша.

А кои са най-скъпите 5 летни трансфера в efbet Лига - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички