Избраха героя на ЦСКА в дербито за Играч на кръга


Избраха героя на ЦСКА в дербито за Играч на кръга
Снимка: БГНЕС

2447 0

Офанзивният халф на ЦСКА Греъм Кери бе награден за най-добър играч на осмия кръг на efbet Лига, след като бе с основна заслуга за спечелената точка от "червените" в дербито с Левски в неделя. Ирландският футболист се появи в игра на почивката на двубоя при резултат 2:0 в полза на "сините" и направи две асистенции за крайното 2:2. Това му донесе успех в традиционната анкета със 7 гласа, пред Станислав Иванов (Левски) с 5, Евандро (ЦСКА) с 4 и Раул Албентоса (ЦСКА) с два гласа.

"Радостен съм да взема тази награда от името на съотборниците си, с които се върнахме от слабо начало на мача, за да стигнем до точката, макар и да сме разочаровани, че не спечелихме. Това бе добър мач за мен и се надявам, че в бъдеще ще получавам повече минути игра и ще мога да покажа на какво съм способен. В началото на сезона не правех достатъчно, за да бъда титуляр, а освен това сменихме тактиката и играехме с два уингбека, вместо с крила, което помогна на отбора да постигне добри резултати в Лига Европа и първенството", сподели Кери след награждаването.

"През първото полувреме можех да обърна внимание на атмосферата и да ѝ се насладя, за мен беше удоволствие да видя нашите фенове, които бяха страхотни, както винаги. На почивката треньорът ми каза да търся топката и винаги да бъда позитивен с нея, да създавам шансове за нападателите и да центрирам в наказателното поле. Това им създаде доста проблеми през второто полувреме. Успях да си свърша работа, затова съм тук, за да асистирам за голове и да вкарвам голове", допълни играчът на "армейците". А какви глоби отнесоха след мача с Левски треньорът Люпко Петрович и клубът вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички