Десподов преди Балкани: Трябва да играем два пъти по-агресивно и да вярваме!


Десподов преди Балкани: Трябва да играем два пъти по-агресивно и да вярваме!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1489 0

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов бе категоричен, че отборът му трябва да подходи два пъти по-агресивно от отбора на Балкани, ако иска да преодолее разликата от 2 гола. В първа мач разградчани загубиха с 2:0 и в реванша на "Хювефарма Арена" имат тежката задача да търсят обрат.

Агресивна игра и вяра очаква Десподов

"Духът в момента е само в главите на футболистите за победа и отстраняване на Балкани. Имаше спад в настроението, логично след резултата и лошия мач. Трябва по възможно най-бързия начин да се насочим за следващия мач. Имаме много работа да вършим. Очаква ни много тежък мач и го знаем. Виждам, че момчетата в съблекалнята са мотивирани да продължим напред", заяви Десподов на пресконференцията преди двубоя.

"Най-важното е да играем като отбор и да си помагаме. И най-вече да си вярваме, че можем да отстраним отбора на Балкани. Това е най-важното, защото ние го знам, но трябва да го покажем утре на терена. Не успяхме да се противопоставим, утре не ни очаква по-различно. Трябва да отвърнем 2 пъти по-агресивно на тяхната игра. Това ни очаква и утре. Не знам с каква тактика ще излязат, но това не трябва да ни интересува. Имаме качествата да вкараме повече от два гола". Ивайло Петев пък направи интересна съпоставка между предстоящия двубой с битката в Първа лига между Лудогорец и ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички