Лудогорец уволни Стойчо Стоев преди ключовия мач с Марибор


Лудогорец уволни Стойчо Стоев преди ключовия мач с Марибор
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

9050 0

Наставникът на Лудогорец - Стойчо Стоев, бе уволнен след равенството със Славия в седмия кръг на шампионата. Това съобщи изпълнителният директор на тима Ангел Петричев.

"Временно отборът ще бъде воден от досегашния помощник на Стоев - Станислав Генчев", заяви Петричев пред Diema Sport. Това се случва само 4 дни преди решителния двубой с Марибор за влизане в групите на Лига Европа, като двубоят е в Словения.

"Собствениците не са доволни от игровия облик на Лудогорец, бяха взети много нови попълнения. Станахме на косъм шампиони, целта беше да се повдигне качеството на отбора, качеството на игра. Към този момент това не се получава и сме принудени да вземем мерки. Убедени сме, че футболистите ни са доста сериозно качество, имаме доста високи цели и не можем да се задоволяваме с играта, която виждаме в последните мачове", заяви Петричев. 

"Конкретният мач със Славия беше един опорочен мач, в който и двата тима бяха ощетени грубо. Съжалявам за Стериакис, че получи червен картон, съвсем незаслужено. Този картон повлия и на Лудогорец, имахме си положения. Но след червения картон съдията тръгна да компенсира и респективно ни беше отменен чист гол, с което ни беше отнета и победата".

Междувременно в Словения вече се заканиха на Лудогорец - ето какво написаха.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички