В Словения вярват, че Марибор ще отстрани Лудогорец: Отново мирише на европейска есен

В четвъртък ще се изиграе реванша между Лудогорец и Марибор за влизане в групите на Лига Европа. Първата среща в Разград завърши 0:0, а в Словения са настроени доста позитивно. Медиите в страната вярват, че Марибор ще успее да отстрани българския първенец Лудогорец в решителния .

"На Лютски врът (стадионът на Марибор) отново мирише на европейска есен. Марибор страда, Марибор аплодира многократно вратаря Кенан Пирич, Марибор благодари на гредата и на страничния рефер с вдигнатия флаг“, коментира местното издание siol.net.

Пламен Илиев: Усещаме колко близо сме до групите

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев е убеден, че шампионите ще се класират за груповата фаза на Лига Европа. След нулевото равенство срещу Марибор...

"В края обаче Марибор не загуби, както се случва напоследък и сложи край на трите поредни загуби в евротурнирите. Тренорът Дарко Миланич също оцеля. А сега всички са вперили поглед в историята, която сочи, че след 0:0 като гост Марибор 5 пъти продължава напред и само веднъж отпада. Нещата са повече от оптимистични“, завършва словенското издание.

Междувременно се появи информация, че Стойчо Стоев не може да е сигурен за поста си начело Лудогорец. Ето и повече подробности.

Още по темата

Please select answer!