Лудогорец уреди помощниците на Рибейро с вратичка в правилника


Лудогорец уреди помощниците на Рибейро с вратичка в правилника
Снимка: БГНЕС

1148 0

Доведените от Бруно Рибейро в Лудогорец Андрю Смит и Марсело Чагас са били вписани като селекционери от клуба в БФС, информира "Тема Спорт". Причината за това е фактът, че двамата не разполагат с необходимите лицензи, за да бъдат асистенти в "А" група.

Ръководството обаче е използвало вратичка в правилника. Иначе Смит и Чагас нямаше да имат право да седят на резервната скамейка до Бруно Рибейро по време на мачове, ако бяха вписани като помощници.Така на практика португалецът нямаше да разполага с нито един асистент преди идването на Радослав Здравков.

Бившият футболист на ЦСКА в момента е единственият от тримата, който разполага с необходимите права. Той бе привлечен от клуба преди гостуването на Черно море (3:2). Влизането му в екипа бе решение изцяло на ръководството и бе повлияно от слабите резултати и лошата комуникация между Рибейро и играчите. За идването на Здравков в Лудогорец най-много е настоявал Методи Томанов.

Според запознати Здравков е щял да застане начело на Лудогорец, ако бяха допуснати гафове срещу Черно море и "Левски". Не е изключено, ако в бъдеще отборът отново изпадне в дупка, смяната да стане факт.

Преди време именно след няколко незадоволителни резултата Стойчо Стоев отстъпи поста си на своя помощник – Георги Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички