Рибейро действа с твърда ръка: Замразява един от новите


Рибейро действа с твърда ръка: Замразява един от новите

1207 0

Едно от новите попълнения на Лудогорец ще седне за дълго на пейката, твърди "Тема Спорт". Става въпрос за румънеца Андрей Препелица.

Спортно-техническият щаб е останал крайно разочарован от представянето на полузащитника до момента. Бившият капитан на Стяуа пристигна преди малко повече от месец в клуба и бе считан за сигурен партньор на Светослав Дяков в средата на терена. 29-годишният футболист обаче тотално се провали и не успя да оправдае гласуваното му от Бруно Рибейро доверие.

Халфът игра в 4 от 5 официални мача на Лудогорец до момента през сезона. Той първо се появи от пейката в дебютната среща с Милсами (0:1) в Разград и пропусна една доста добра възможност да изравни резултата, като оставен сам на около 15-16 метра фронтално срещу вратата стреля високо над нея. По-късно Препелица получи шанс от Рибейро да стартира в два двубоя поред - Литекс (0:2) и реванша с Милсами (1:2). И в тях обаче румънецът бе пълен фигурант на терена. В Ловеч халфът допусна детинска грешка, след като вместо да извърши тактически фаул срещу Асприля още в половината на "оранжевите", допусна да бъде преодолян с едно залъгващо движение. В последния кръг с "Левски" Препелица се появи като резерва, заменяйки Лукас Саша 15 минути преди края.

Преди това пък във Варна халфът остана неизползвана резерва.

Индикациите от Разград сочат, че треньорът Бруно Рибейро смята да се откаже временно от услугите на Андрей Препелица. Специалистът ще избира за партньор на Дяков измежду Саша и Анисе, докато румънецът засега ще е трета опция и ще бъде изчакан да подобри формата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички