На Рибейро му се видя малко боя над "Левски", ще покорява Шампионска лига


На Рибейро му се видя малко боя над "Левски", ще покорява Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

1137 0

На треньорът на Лудогорец Бруно Рибейро успехът с 2:0 срещу "Левски" му се видя малко.

"Трябваше да вкараме още три или четири гола", обяви той. 

„Първа победа вкъщи. Много се радвам за това. Феновете през цялото време подкрепяха отбора. През втората част играхме много по-добре. Има неща, които не ми харесаха през първото полувреме", каза още специалистът.

"След гола самочувствието на играчите се промени. Раздадоха се повече. Много ми допадна начина, по който играхме през второто полувреме. Надявам се да играем така и в следващите мачове Първото полувреме Левски бе по-агресивен. Моите футболисти им отговориха през второто полувреме“, добави Рибейро.

„Загубихме шест важни играча от миналата годна. Новите футболисти се адаптират много добре. Ще бъдем един много силен отбор и ще продължим да печелим. Кафу и Натанаел  имат нужда от време. Предполагам, че ще се адаптират бързо, защото са футболисти с много качества“, продължи португалецът.

„Както г-н Домусчиев е казал, правим нов отбор, който е по-силен от предишния. Догодина се надявам, че ще покорим нови върхове в Шампионска лига или Лига Европа“, завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички