Лудогорец удължи с няколко дни лагера си и ще играе с румънци


Лудогорец удължи с няколко дни лагера си и ще играе с румънци
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6980 0

Заради контузии четирима играчи на Лудогорец не взеха участие в контролата срещу Локомотив Пловдив, спечелена от разградчани с 3:0.  Различни травми извадиха от спаринга централните защитници Георги Терзиев и Оливие Вердон, както и крилата Кирил Десподов и Бърнард Текпетей.

Промяна в плановете на Лудогорец

Десподов до скоро бе национал, където е получил лека контузия и от треньорския щаб на орлите решиха да не рискуват. Наставникът на зелените Ивайло Петев заложи вчера на две различни единадесетероки.

Най-малко минути записа Илкер Будинов, който се появи на почивката, но в 68-ата минута бе заменен от Спас Делев, който също бе национал. Будинов бе под наем в Пирин Бл през пролетта. Засега обаче той не впечатлява и е възможно отново да бъде преотстъпен.

След мача с Локо Пловдив стана ясно, че Лудогорец ще удължи лагера си в Банско. По предварителни планове в сряда шампионите трябваше да се върнат в Разград. Те обаче решиха да останат до края на седмицата, а времето ще запълнят с още една проверка, пише "Тема спорт". Съперник ще е румънският Университатя Крайова, а мачът ще е в събота или неделя. След контролата с Локо Пд Ивайло Петев обясни защо Кирил Десподов не е взел участие, а именно, за да е готов за официалните срещи на тима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички