Лудогорец - Спартак (Варна) по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?


Лудогорец - Спартак (Варна) по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?
Снимка: ludogorets.com

3152 0

Днес Лудогорец играе своя четвъртфинален мач от турнира за Купата на България. От 17:00 часа "орлите" посрещат Спартак Варна в Разград.

Воденият от Ивайло Петев тим неизменно печели шампионската титла на България в последните 11 години, но в този период триумфира само два пъти за Купата. Единият път това се случи именно при първия престой на Петев начело на тима.

За последно разградчани са завоювали този трофей през сезон 2013/14. Сега те имат добър шанс да стигнат полуфиналите с домакинство на последния в класирането в Първа лига. Спартак Варна е воден от Димитър Димитров-Херо.

Варненци ще бъдат без четирима важни футболисти в гостуването - Иван Йорданов, Румен Руменов, Виктор Митев и Божидар Васев. За Лудогорец липсва капитанът Антон Недялков, който беше опериран наскоро.

Двубоят Лудогорец - Спартак (Варна) ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички