Капитанът на Лудогорец: Ще се опитаме да повторим и подобрим постижения на ЦСКА


Капитанът на Лудогорец: Ще се опитаме да повторим и подобрим постижения на ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1375 0

Капитанът на шампиона на България и хегемон у нас за последните години Лудогорец - Светослав Дяков, признава, че целта пред "орлите" е да подобрят две големи постижения, които са дело на четвъртия във временното класиране на Първа лига - ЦСКА.

"Първите две титли бяха най-трудни. И при нас е имало доста тежки моменти, но проблемите си ги решавахме вътре и това беше големият плюс на клуба. Ключът към успеха е доверието между всички. Ще се опитаме да изравним постижението на ЦСКА да станем първи без загуба. Но не ни е самоцел, а и има отбори, които може да ни изненадат. Надявам се да подобрим и рекорда на ЦСКА за поредни титли" - споделя Дяков пред БНТ.

"Това, че продължих договора си с Лудогорец, не е голяма новина. Имам прекрасни отношения с всички тук. Всичко бе въпрос на един подпис. Щастлив съм, че толкова време вече съм в Лудогорец, но честно – не съм си го представял. Не мисля за край на кариерата. Имам планове, но не бързам. Най-важното е да съм здрав. Чувствам се отлично физически. Отборът ми даде толкова много. Затова не е тайна, че той ми е на сърцето, както и родният Пирин. Надявам се бъдещето ми да е тясно свързано с един от двата тима" - каза той относно своите планове.

А кой е последният играч на Лудогорец, който поднови своя договор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички