Лудогорец ще се бори с отбори от Ла Лига за набелязан нападател, ето колко струва


Лудогорец ще се бори с отбори от Ла Лига за набелязан нападател, ето колко струва
Снимка: Ludogorets.com

1512 0

Първа лига все още не е подновена, като има и много отбори, които изпитват затруднения заради кризата от коронавирус, но от Лудогорец мислят сериозно за летния трансферен прозорец. Една от целите на разградчани е Фабио Абреу от Морейрензе, за когото обаче ще трябва да платят доста сериозна сума.

Според El Desmarque нападателят струва около 2 млн. евро и именно толкова ще трябва да плати родния шампион, за да го има в състава си. Абреу има договор с португалския клуб до лятото на 2022 година. Откупната клауза, която е записана в него възлиза на 5 милиона евро, но се смята, че от Морейрензе ще са склонни да го продадат с 3 млн. по-малко.

Лудогорец обаче ще има сериозна конкуренция за подписа на 27-годишния играч.  Абреу е желан от още редица отбори, сред които Хетафе, Ейбар, Леганес, Реал Сарагоса и Ница. Нападателят има 10 гола в португалския шампионат през този сезон и общо 12 във всички надпревари, като е петият голмайстор в португалското първенство.  А какво заяви капитанът на Лудогорец относно целите на клуба - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички