Лудогорец ще привлече нападател преди затварянето на прозореца


Лудогорец ще привлече нападател преди затварянето на прозореца
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3518 0

Лудогорец ще се опита да привлече нов централен нападател до затварянето на трансферния прозорец, информира "Тема спорт". Разградчани са се насочили към няколко играчи и преговорите вече са в ход. Новият треньор Павел Върба обяви при завръщането им от лагера в Турция, че иска нов футболист, но без да уточни за кой пост.

Според изданието, попълнението ще е централен нападател, като целта на чеха е да засили конкуренцията на Клаудиу Кешеру и Якуб Свиерчок. Треньорът не е останал доволен от многото пропуски по време на контролите. В допълнение договорът на Кешеру изтича през лятото и на този етап не е подновен, а и годините на румънеца напредват и той вече е на 33.

При евентуално напускане на Кешеру ще се отвори сериозна пробойна в атаката, тъй като той е водещ реализатор на отбора. От идването си в Разград през 2015 година той е отбелязал 116 гола, а през настоящия сезон отново е голмайстор на разградчани. Свиерчок пък е колеблив в изявите си, особено в ключови двубои.

До този момент на "Хювефарма Арена" беше привлечен само един нов футболист. Това е бразилският халф Каули, който идва от участника в Бундеслигата Падерборн. Наскоро френският Сент Етиен предложи свой нападател на българския шампион. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички