Лудогорец се върна на победния път в Монтана


Лудогорец се върна на победния път в Монтана
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1416 0

Отборът на Лудогорец се върна на победния път след успех при гостуването си на Монтана в мач от 10-тия кръг на Първа лига. Разградчани успяха да спечелят с 3:1, след като допуснаха ранен гол и се наложи да обръщат мача. Тони Тасев вкара за Монтана, но шампионите стигнаха до успеха след голове на Ихиньо Марин, Елвис Ману и Доминик Янков.

Още във 2-рата минута тимът на Монтана стигна до откриване на резултата. Билал Бари намери Тони Тасев в наказателното поле, който се забави, но въпреки това успя да намери път към вратата на Владо Стоянов - 1:0! Радостта на домакините обаче не трая дълго. В 10-тата минута Лудогорец стигна до изравняване на резултата. След центриране от ъглов удар на Каули Оливейра Ихиньо Марин с глава бе точен за 1:1! В 22-рата минута се наложи да бъде извършена смяна в състава на "орлите" и Елвис Ману се появи в игра вместо Ихиньо Марин. 

В началото на второто полувреме именно Елвис Ману се оказа в основата на обрата на Лудогорец. В 52-рата минута Абел Анисе центрира в наказателното поле и Ману засече топката, за да направи резултата 1:2! В 86-тата минута разградчани сложиха точка на спора. Текпетей изведе по чудесен начин Доминик Янков, който вкара за 1:3!

Така Лудогорец запазва втората си позиция във временното класиране, като вече има 20 точки в актива си, с 2 по-малко от Локомотив Пловдив. Монтана остава 11-ти с 11 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички