Лудогорец се разделя със Серджио Падт, търси нов на тази позиция?


Лудогорец се разделя със Серджио Падт, търси нов на тази позиция?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2252 0

Има голяма вероятност Лудогорец да се раздели с един от основите си футболисти. Оставането на вратаря Серджио Падт през пролетния полусезон при "орлите" никак не е сигурно.

Почти сигурно се разделя с вратар

Лудогорец в търсене на нов вратар

Нидерландецът завърши кампанията като титуляр, но само заради контузията на Симон Слуга. Серджио прави много лоша кампания до момента, пише "Тема спорт". Именно и заради това загуби мястото си под вратата, като бе на терена само в 3 мача от Първа лига.

Любопитното обаче е, че не допусна нито един гол в тях - Етър (5:0), Левски (1:0) и ЦСКА – София (1:0). За сметка на това обаче именно Падт се черви в Дания, където имаше уникално слаби намеси и се наложи да вади 7 пъти топката от мрежата си срещу Нордселанд.

Вече имаше информации, че от Разград са хвърлили око на двамата вратари на пловдивските Локо и Ботев - Динко Хоркаш и Хидайет Ханкич. Местните медии пък разкриха, че "орлите" вече са изпратили официална оферта за правата му. От Ботев пък също признаха, че е много вероятно Ханкич да бъде продаден по време на зимната пауза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички