Лудогорец с поредна подигравка с бг феновете на Арсенал


Лудогорец с поредна подигравка с бг феновете на Арсенал
Снимка: Иван Йочев

2058 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обяви, че клубът няма да направи компромис и мерките за сигурност за мача с Арсенал ще останат в сила.

Българските фенове на английския отбор няма да се допускат с фен-артикули на Арсенал извън сектора за гости. Тези, които искат да влязат с шалове и фланелки, може да го направят пред Вход 22.

Петричев посъветва въпросните привърженици да дойдат на стадиона с еленски рога, тъй като Арсенал им е сложил именно такива с отношението си към тях в България.

Как може да сте такива комплексари бе, лудогорци?!

"Мерките за сигурност за мача Лудогорец – Арсенал остават. Няма да се допускат фенове на Арсенал с артикули на английския клуб извън гостуващия сектор.

Ще има доста стриктна проверка и ако носят артикули, ще трябва да ги оставят. Ако има такива, които искат да влязат с фланелки и шалове, няма да има проблем.

Те ще бъдат настанени в близост до сектора за гости, а именно във вход 22. За нас най-важна е сигурността и комфортът на феновете на Лудогорец и затова предприемаме подобен род действия.

Бг феновете на Арсенал измислиха как да заобиколят забраната на Лудогорец

На никой няма да му е приятно да му завират чужд шал в носа, когато е дошъл на стадиона да подкрепя български отбор. Пишат се някакви декларации и се спекулира, но представяте ли си, ако Арсенал играеше с Левски или ЦСКА.

Щяха ли тези юнаци да се смесят с феновете на Левски и да влязат да подкрепят гостите в сектора на "сините", заяви Петричев, пред "Sportal.bg"

"На техническата конференция преди мача ние запознахме делегатите и колегите от Арсенал с нашите намерения и те проявиха разбиране. Казаха, че не виждат никакъв проблем. Само ни помолиха да обявим официално нашите намерения", продължи шефът на "орлите".

Префърцунените звезди на Арсенал подминаха мръзнещи деца на летището

На въпрос как ще коментира идеята на българските фенове на Арсенал да дойдат на стадиона с червени шапки, Петричев се подигра на феновете:

"Не виждам нищо лошо в тази идея. Само че аз мога да им продложа нещо друго. По-добре да сложат по едни еленски рога. Защото отборът на Арсенал им сложи точно такива. Нали видяхте какво бе отношението на англичаните към българските фенове на летището.

Григор Димитров играе по същото време, когато Лудогорец приема Арсенал

Затова ще ги посъветвам да пишат протестно писмо срещу техните любимци. Те само скачат, а Арсенал отпусна само 100-150 билета за българските фенове. Ако не бях съдействал, нямаше и да помиришат Арсен Венгер.

Искам да благодаря на десетките хиляди българи, които ще присъстват на "Васил Левски" и ще подкрепят Лудогорец в тази студена ноемврийска вечер".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички