Бг феновете на Арсенал измислиха как да заобиколят забраната на Лудогорец


Бг феновете на Арсенал измислиха как да заобиколят забраната на Лудогорец

3733 0

Караниците между Лудогорец и феновете на Арсенал се превърнаха в истинска сага, която развълнува дори английските журналисти, дошли у нас.

Забраната за влизане с отличителни символи на Арсенал извън сектора за гости разтресе страшно много хора. Привържениците на "топчиите" у нас обаче намериха хитър ход да заобиколят това, съобщава "7 дни спорт". Вчера фенклубът на английския колос у нас пусна следното съобщение.

Как може да сте такива комплексари бе, лудогорци?!

"Тази година Коледа подрани с около месец и половина. Пристигането на Арсенал в България е почти равносилно на този светъл християнски празник за нас, феновете. Затова нека отпразнуваме подобаващо това събитие утре, като влезем на стадиона с коледни шапки на главите си. Весела Коледа и Come on you Gunners!!!"

Хиляди фенове на Арсенал се заканиха да влязат с коледни шапки, като отново да са в червено и бяло, отличителните цветове на "артилеристите".

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се опита да разясни нещо. "Предупреждаваме феновете, че още на входа няма да бъдат допускани с артикули на Арсенал. Ще имат възможност, ако желаят, да си оставят някъде артикулите и да влязат, за да си подкрепят отбора на местата, където имат билети. Другият вариант е, ако държат да са с тези артикули, да бъдат пренасочени към 22-ри вход и ако той се напълни - през 21-ви", каза той.

"Англичаните на тема сигурност са изключително стриктни, така че, ако някой иска да създава напрежение, може да го създаде, но това, което е необходимо като помощ, ние сме оказали тук на местния фенклуб на Арсенал. Най-голямата опасност е, когато има смесване на противникови фенове в един сектор“, добави Петричев.

От МВР обаче го опровергаха. Те не очакват никакви проблеми на стадиона. Патрулите ще са най-активни около "Васил Левски" и в центъра на София, където ще разпиват привърженици на Арсенал. По традиция бойни агитки на столичните клубове атакуват гостуващи грандове за фланелки, шалове или други трофеи. Стига се често до кражби и боеве.

Мачът е тази вечер от 21,45 ч. на Националния стадион, очакват се над 30 000 зрители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички