Лудогорец с оферта към австралийски национал


Лудогорец с оферта към австралийски национал
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1689 0

Лудогорец се е прицелил към австралийски национал, съобщават медиите в няколко държави. Става въпрос за Милош Дегенек, който в момента е играч на Калъмбъс Крю в MLS. Футболистът се подвизава като бранител, а според Transfermarkt цената му е 2 милиона и половина евро. 

Според Butaspor Дегенек вече е получил официална оферта от българския шампион, а въпросният състезател всъщност е роден в Хърватия. На по-късен етап семейството му се мести на "зеления континент" и така на 27 май 2016 г. прави дебюта си за представителния отбор на Австралия.

Голяма част от кариерата на този футболист преминава в Цървена звезда, а той дори е играл срещу разградчани в евротурнирите. Бил е още в Ал-Хилал, Йокохама, Мюнхен 1860 и втория отбор на Щутгарт. 28-годишният бранител подсили сегашния си тим през началото на тази година, а договорът му е до края на 2023 г.

Томи Юрич е друг австралийски национал, който се подвизаваше до преди сезон в българския елит. Високият нападател бе част от ЦСКА, но така и не успя да се наложи на "Българска армия" и напусна след едва 11 изиграни срещи. Той успя да вкара един гол и да асистира за още един. 

Вижте какво се случи в последната контрола на "зелените"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички