Боримиров разпиля съдиите от мача Левски - Лудогорец


Боримиров разпиля съдиите от мача Левски - Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1653 0

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров разкритикува остро съдийската бригата от мача на "сините" срещу Лудогорец. Двата отбора завършиха при нулево реми, но столичани имат сериозни претенции към отсъжданията в мача, които бяха в по-голямата си част в тях сериозен ущърб.

"Не мога да кажа само за главния съдия, защото те бяха петима съдии. Но да - някои от съдиите повлияха на мача. За мен умишлена игра с ръка на Анисе, после се стигне до влизанията. Върхът на черешката бяха последователните удари на Натанаел в лицето на Вутов. Виждаме, че страничните съдии изиграха важната роля", започна легендарният халф.

"Не мога да кажа дали са умишлени грешките. На този въпрос могат да отговорят хората, които се занимават с тяхното обучение. Преди всяко едно първенство покриват резултати. Прави ми впечатление, че много поредни съдийски грешки влияят на резултата в ущърб на Левски", каза още той по време на пресконференцията за "Лукойл къп".

Иначе Боримиров похвали изключителната игра на "сините" в защита, тъй като под ръководството на Делио Роси Левски все още няма допуснат гол.

"В пореден мач не допуснахме гол, което красноречиво говори, че нашият отбор израства. Ако не всеки мач, в големите дербита искаме да пълним стадиона. Ние затова играем футбол, за да радваме привържениците, а те да ни се отблагодаряват с присъствието си на стадиона. Сега е важно първенството да се нормализира и да върнем хората по стадионите. По този начин с тези отсъждания гоним хората и всеки казва – какво да ходя на стадиона, като знам този мач как ще завърши. Съдиите трябва да разберат, че не трябва да са главни действащи лица, а това да са футболистите на терена", завърши Даниел Боримиров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички