Лудогорец - Берое по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?


Лудогорец - Берое по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2679 0

Лудогорец, макар и временно, забравя за международната сцена и сериозния крах, който претърпя, за да посрещне у дома вдъхновения тим на Берое. Двата отбора излизат на "Хювефарма Арена" в битка от 7-ия кръг на Първа лига.

Формата на двата отбора

Разградчани излизат срещу старозагорци в неособено добро настроение. Възпитаниците на Ивайло Петев допуснаха сериозно поражение от Аякс само преди дни. В четвъртък нидерландският гранд се наложи с 4:1 в първия мач между двата тима от плейофния кръг на Лига Европа. Само след 4 дни "орлите" гостуват на "Йохан Кройф Арена". Остава да видим до каква степен мислите им са фокусирани върху българския шампионат.

Заралии от своя страна претърпяват много положителна промяна спрямо изминалия сезон у нас, в който се бориха за своето оцеляване. Берое записа 4 победи, 1 равенство и 1 загуба в първите си 6 двубои през новата кампания у нас, заемайки престижната трета позиция в класирането. Старозагорци са на само 6 точки от върха, с мач по-малко, и ще желаят отново да се докажат пред своите привърженици.

Какво говори историята?

В исторически план, във всички турнири, тези два съперника се срещат 34 пъти. В цели 24 от тях с пълен актив от точки си тръгват разградчани. Едва 2 са успехите за старозагорци, а 8 от срещите завършват наравно. В последната такава до момента "орлите" победиха с 2:1 като домакини.

Къде да гледаме двубоя?

Мачът между "орлите" и заралии е с начален час 21:15 ч. и ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите срещата Лудогорец - Берое НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички