Лудогорец пуска пакетен билет за 3-те мача


Лудогорец пуска пакетен билет за 3-те мача

1721 0

Лудогорец ще пусне пакетен билет за трите мача в Шампионската лига, информира "Стандарт". Жребият прати в София Реал, Базел и Ливърпул. Подробности се уточняват с фирмата, която ще ги разпространява. Всеки момент цените ще бъдат обявени.

Опашките по касите на стадионите в София и в Разград са гарантирани, но феновете лесно могат да ги избегнат. Лудогорец и дистрибуторът са осигурили достъп до билетите в популярни вериги бензиностанции, магазини за мобилни телефони, книжарници и т.н.

Разузнаването между съперниците започна вчера. Двама наши скаути бяха в Лондон на мача Тотнъм - Ливърпул (0:3). Домакините се оказаха повече от любезни. Въпреки късната заявка "шпорите" настаниха Любо Трайков и негов колега в една от баровските ложи на "Уайт Харт Лейн". Човек на Ливърпул пък пристигна снощи в Разград за мача на Лудогорец с Берое.

Преди него беше даден старт на реконструкцията на сектор "Б" на ст. "Лудогорец Арена", където се събират феновете на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички