Лудогорец оцени Реал двойно повече от Барса


Лудогорец оцени Реал двойно повече от Барса

1282 0

Лудогорец оцени своя съперник в групите на Шампионска лига Реал (Мадрид) на двойно повече от големия му враг Барселона, пише "Меридиан мач". Според неофициални информации най-скъпите билети за мача на 1 октомври ще струват 80 или 100 лева. За справка, когато каталунците гостуваха в София през 2006 г., то най-скъпият пропуск бе 45 лева. Тогава "Васил Левски" бе пълен до почти краен предел.

Очакванията на Лудогорец са и сега Националният стадион да бъде препълнен, тъй като Реал пристига в София за първи път от 65 години. Освен това у нас има хиляди фенове на "кралете", които със сигурност ще са на стадиона. Много други пък ще дойдат само за да зърнат наживо Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, Хамес Родригес и другите звезди в тима на Карло Анчелоти.

Заради това от Разград са решили цените на билетите да бъдат по-високи, тъй като така или иначе "Васил Левски" ще се напълни.

Ако се предположи, че билетът за сектор "А" ще струва 80 лв., то тогава тези за страничните сектори"Б" и "Г" ще бъдат между 30 и 40 лв. В сектор "В" ще се влиза срещу 60 лв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички