Домусчиев даде министерски премии на героите си


Домусчиев даде министерски премии на героите си

1057 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев показа щедрост. За влизането в групите на Шампионската лига играчите са получили по 100 хиляди евро, пише "Тема спорт”. Не всички футболисти обаче са взели по толкова, като определящи са били заслугите за успеха, но болшинството са прибрали по 200 бона.

Първоначално таванът е бил 80 хиляди евро на калпак. След драматичния успех над Стяуа обаче Домусчиев е влязъл в съблекалнята и е обявил, че вдига бонусите. Това той потвърди в изказването си след мача, но не спомена конкретна сума. Бизнесменът разкри още тогава, че за героя Козмин Моци ще има индивидуална премия.

Интересното е да се отбележи, че няма друг такъв спорт у нас, в който да са давани толкова високи бонуси. 200 хиляди лева бе премията за златен медал за летните олимпийски игри в Лондон през 2012 година, но тя бе определена от Министерството на спорта.

Домусчиев е приготвил сериозни изненади за играчите и при точки в групите на Шампионската лига. Разградчани попаднаха в Група "Б” с Реал (Мадрид), Ливърпул и Базел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички