Станислав Генчев: У дома можем да бием всеки, дано срещу Брага играем пак така


Станислав Генчев: У дома можем да бием всеки, дано срещу Брага играем пак така
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2195 0

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев остана доволен след успеха с категоричното 4:0 над Царско село. Той сподели, че се надявам неговият отбор да повтори същата игра и срещу Брага в четвъртък - в срещата от груповата фаза в Лига Европа.

"Доволни сме от изразителната победа. През първото полувреме имахме малко ситуации пред противниковата врата, но също така неутрализирахме играта на противника. През второто полувреме знаехме, че ако вкараме един гол, ще имаме повече празни пространства и така се получи.

Всяка победа е ценна, още повече, когато е убедителна и идва с добра игра. Това беше и нашата цел. Сега ще се възстановим и започваме да мислим за мача с Брага. В нашата група силите са изравнени. Нашата сила е когато играем на собствен терен, където можем да победим всеки. Брага е качествен отбор с добър треньор, но се надявам в четвъртък да повторим днешната игра и да победим.

Лудогорец във всеки мач играе за победа, не делим отборите на слаби и силни. Ние играем, за да побеждаваме, това е целта ни до края на шампионата" - заяви Генчев.

А ето как се разви мачът между Лудогорец и Царско село.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички