Лудогорец привика чужденците извън България да се прибират


Лудогорец привика чужденците извън България да се прибират
Снимка: Ludogorets.com

1593 0

След като се появи информация, че мерките за борбата с коронавируса у нас ще бъдат разхлабени и в началото на май вероятно ще може да се тренира, от Лудогорец са призовали чуждестранните си футболисти да се върнат в Рзград, пише "Меридиан мач". Легионерите от известно време са си по родните места.

В Разград са очаквали още снощи завръщането от Чехия на треньора Павел Върба. В следващите дни трябва да се върнат и футболистите, които са разпръснати из Бразилия (Марселиньо, Форстъ), Португалия (Жоржиньо), Израел (Талеб Тауата и Дан Битон) и Румъния (Драгош Григоре).

Всички тези играчи ще изкарат 14-дневна задължителна карантина след завръщането си в България. Те ще получат специални програми, по които ще се готвят, за да не изостават от българските си съотборници и чужденците, които предпочетоха да останат тук. Лудогорец чака и Вандерсон, който се прибра в Бразилия с целия си багаж. Неговият договор с клуба изтича на 30 юни и той няма да подпише нов, но в Разград го очакват, поне за да се оформи документално раздялата с него. Наскоро Върба намекна, че се чувства по-сигурен в Чехия, отколкото тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички